Beurswanden (pop-up wand)

Presentatiewanden voor beurzen en demonstraties

Een beurswand is dé basis van je stand. De wand waar je de rest van je stand omheen bouwt. Óf de wand die je stand compleet maakt. We bieden zes varianten aan én extra, losse prints. Het bekendst zijn de Pop-up Wanden in de variaties recht en gebogen. De Roll up XXL combineert de forse afmetingen van de presentatiewand met het montagegemak van een Roll Up Banner. Zoek je een beurswand die extreem laag geprijsd en milieuvriendelijk is? Kies dan de opvallende Re-board wand. Ga je liever voor vernieuwend en trendy? Dan is de super lichte Zipper wand een aanrader: een aluminium frame met een hoes van stretchdoek. Solide en industrieel is het Beursframe van aluminium buizen met een spandoek. Dit frame kan tegen een stootje en is bij windstil weer ook goed buiten te gebruiken.

Wordt jouw beursframe regelmatig gebruikt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je af en toe graag van print wisselt. Voor de Zipper, de Gebogen pop-up wand en de Rechte pop-up wand bieden wij losse doeken aan. En voor de opbergkoffer behorend bij de Gebogen pop-up wand kun je zelfs losse prints bijbestellen. Extra prints voor het Beursframe bestel je via Spandoek.

Welke wand je ook kiest, je bent altijd verzekerd van een perfect product voor beurzen, demonstraties of presentaties. Een professionele uitstraling in een handomdraai, eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een uitstekende kwaliteit. Kies je voor een Pop-up wand? Bestel dan ook een bijpassende Kofferprint en topblad. Haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen Pop-up wand.