Wandpanelen en behang

Print op wandpanelen

Lege wanden vormen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Kleur, structuur of decoratie: maak van iedere wand iets unieks. Prints op panelen zijn voor veel toepassingen geschikt. Voor in de woonkamer, op kantoor, in de wachtkamer, hotelkamer, zorginstelling, sportclub of klaslokaal.

Voor elke ruimte en elke interieurstijl kies je bij ons een passend wandpaneel: hout of Re-board voor interieurs met een natuurlijke look, aluminium of plexiglas voor een modernere inrichting.

Kies een stabiele en degelijke ophang-set bij je wanddecoratie. Voor ieder materiaal bieden wij een bijpassend systeem.

Behang met eigen ontwerp

Het is mogelijk om bij SD-sign eigen behang te bestellen. Met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie van u als opdrachtgever. Ons behang is voordelig, snel aan te brengen en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Behang met eigen ontwerp bestaat uit een mix van vinyl met een papieren backing. Ideaal voor kleinere oppervlakken, milieuvriendelijk en gemakkelijk af te nemen met een mild reinigingsmiddel en vochtige doek. Verkrijgbaar in rollen van 1.26 meter breed en lengtes tot wel 50 meter.

Ontwerp van gepersonaliseerd behang voor elke wand, in elke afmeting. Ons assortiment wandbekleding biedt oplossingen voor ieder project. Kies uit 3 varianten. De voordeligste optie is behang op rol. Ideaal voor kleinere oppervlakken.

Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex®. Dit is eenvoudig en naadloos aan te brengen, dankzij de gigantische printafmeting tot wel 5x45m uit één stuk. Het materiaal scheurt niet, kreukt niet, is eenvoudig schoon te maken, brandvertragend en krasvast. Airtex® is ook verkrijgbaar in een PVC-vrije, milieuvriendelijke variant.