Etiketten

Etiketten of stickers op rol

Etiketten vormen de belangrijke, eerste indruk van veel producten en goederen. De beslissing om een product te kopen wordt in een fractie van een seconde genomen. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een uniek, aantrekkelijk en spetterend etiket met een eigen look?

In deze markt is flexibiliteit een onderscheidende factor. Zoveel mogelijk personalisering, met de hoogst mogelijke drukkwaliteit, geen voorraden én ultrakorte levertijden. Tegen een scherpe prijs uiteraard.

Gepersonaliseerde no-label look etiketten hebben de toekomst. Met gepersonaliseerde etiketten en labels geef je producten, merken en evenementen een – eigen – smoel. Trouwens, ook als de oplages gigantisch groot zijn heb je met SD-sign dé perfecte partner.

Onze etiketten van hoogwaardig Avery-materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie en transparante folie. Wij maken het mogelijk. Voor een beschrijfbaar etiket kies je voor Papier als basismateriaal. Wanneer het van belang is dat de productetiketten slijtvast zijn, dan heeft het sterke Polypropyleen met een lange levensduur de voorkeur.

Dus wacht niet langer en neem contact met ons op.