Gordijnen

Unieke bedrukte gordijnen op maat

Gordijnen laten bedrukken met jouw design, logo of afbeelding is nu ook mogelijk bij SD-sign. Als akoestische en visuele roomdividers op kantoor, voor paskamers, op een podium of bijvoorbeeld als aankleding van een beursstand.

Jouw design of logo geprint op ons hoogwaardige en zijdezachte Pro Cotton Satin katoen of het extreem transparante Voile polyester. Deze laatste stof levert dankzij de hoge doordruk (>95%) bijzondere effecten op. Bij Pro Cotton Satin kies je voor een luxe uitstraling op een zijdezachte en soepele stof.

En de afwerking bepaal je zelf: enkele plooi, dubbele plooi of met ringen. Dankzij de optioneel bij te bestellen gordijnroedes en rails kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Kant en klare gordijnen inclusief alle accessoires in één handeling besteld en in één pakket afgeleverd.

Bestel nu je gordijnen met eigen print in kleinere oplages, mét een korte levertijd! Het is mogelijk om binnen enkele werkdagen je jouw unieke gordijnen geprint én afgewerkt in huis te hebben.